Allt som kommer och går!

Ja hallå alla ni där ute kanske var att blogga lite idag me eller vad tror ni? :P Dagen har väll varit lite upp och ner med blandade känslor. För det mesta har den varit ok men ganska nyligen gick dagen nerför tyvärr. Det är konstigt hur saker kan gå lika snabbt de kom. Många kanske tycker att detta inlägg bara innehåller en massa rubbish men så är det inte måste skriva ner detta för att orka fortsätta tänka på saker och ting. Även om jag kan må prima idag kan det lika gärna hända att mitt liv krachar nästa dag.
Alla vill vi leva i en sagovärld där man sjunger och avslutar sin själsfrends sång, bli räddad av en prins i skinande rustning på en ståtlig vit häst, men olyckligt vis måste vi leva i verkligheten där det inte existerar prnsar och prinsessor med stora slott och vakra klänningar. Vi får helt enkelt dra oss i kragen och se det posetiva i vardagen för att överleva.
I verkliga livet finns inget "och så levde de lyckliga i alla sina dar"!

Litet colage!  slottet: http://swissse.ch/Media/swiss-chillon-castle/20071015154319-Chillon.jpg  prins: http://www.seriewikin.serieframjandet.se/images/thumb/f/f2/PrinsValiant.jpg/250px-PrinsValiant.jpg  Prinsessa: http://polyticks.com/home/AudRing/Princess.jpg






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0