Ja ja jag vet! =P

Jag vet jag är en uselbloggare men men, jag ska göra mitt bästa för att bättra mig. Det är iallafall skönt att sommaren är här snart igen. Kanske blir en härlig Gotlands vecka i år igen de skulle jag gilla. Jag måste säga att är det någon annan stans än stockholm jag skulle vilja bo i skulle det vara Gotland. Det är nästan som utlandet och det är riktigt mysigt där. Jag vet att detta inlägg blir ganska kort men jag är ganska trött och hade tänkt att gå och sussa snart.
Så godnatt på er allihopa!

Bild från Gotlansbåten 2008







Allt som kommer och går!

Ja hallå alla ni där ute kanske var att blogga lite idag me eller vad tror ni? :P Dagen har väll varit lite upp och ner med blandade känslor. För det mesta har den varit ok men ganska nyligen gick dagen nerför tyvärr. Det är konstigt hur saker kan gå lika snabbt de kom. Många kanske tycker att detta inlägg bara innehåller en massa rubbish men så är det inte måste skriva ner detta för att orka fortsätta tänka på saker och ting. Även om jag kan må prima idag kan det lika gärna hända att mitt liv krachar nästa dag.
Alla vill vi leva i en sagovärld där man sjunger och avslutar sin själsfrends sång, bli räddad av en prins i skinande rustning på en ståtlig vit häst, men olyckligt vis måste vi leva i verkligheten där det inte existerar prnsar och prinsessor med stora slott och vakra klänningar. Vi får helt enkelt dra oss i kragen och se det posetiva i vardagen för att överleva.
I verkliga livet finns inget "och så levde de lyckliga i alla sina dar"!

Litet colage!  slottet: http://swissse.ch/Media/swiss-chillon-castle/20071015154319-Chillon.jpg  prins: http://www.seriewikin.serieframjandet.se/images/thumb/f/f2/PrinsValiant.jpg/250px-PrinsValiant.jpg  Prinsessa: http://polyticks.com/home/AudRing/Princess.jpg






Söta små vänner =D

Nu har jag nästan alla mina söta små vänner!  =D


1# Krim, 2# Groll, 3# Snozzy, 4# Ruffs

Visst är jag lite töntig men de är ju så söta! =D






Kärleks bomb! =D


Min mobil blogg! :D




http://repetitionista.bloggy.se/




Igår!

Igår (Söndag) jobbade jag stort sätt hela dagen de funka eftersom att vi nästan inte hade några gäster alls. Sen vare till att dra hem och slappa. Somna runt tolv och sovit ganska gått under hela natten. Vilken tur att de på jobbet påminde mig om att jag har sportlov "tror att de är vad jag har" för annars hade jag åkt till skolan idag hade helt glömt att jag var ledig.

Mitt andra jobb






I helgen var det fest!

Måste säga att min helg har varit riktigt fartfylld och att jag haft det riktigt bra! A ni såg ju mitt morgon inlägg från fredags natten och i lördags var jag ute med tjejerna från jobbet de va helt ok alla va ju så dragna men men vi överlever!
Haha justia Tess va på riktigt bra humör samt att jag och Carro satt på en toa där man skulle sitta mitt emot varandra. haha!

på bussenPå bussenFörsöker gömma sig!

signatur

19 Feb 2009 11:46

Nu sitter jag här på tåget påväg till skolan. Har precis pratat klart med pappa och drukigt upp min "frukost" (Sark energidryck). Idag ska jag egenligen lämna in två arbeten  men glömde de hemma tyvärr :(
Idag ska jag träffa massa folk. Har massa att göra. Hoppas pappa hinner skicka över underhållsstödet innan dagens slut, har lite räkningar att betala. Det känns som att det kommer bli en bra dag idag fast jag glömt bort massa grejjer och pengarna som inte kommit in. Men nu är jag snart framme så kan inte skriva så mycket mer.
Hej då och ha en bra dag ni me! :)



Detta är ett inlägg från mobilen jag glömt att fixa in....


signatur




2004 - 2005 låt om mig :)

 
http://www.youtube.com/watch?v=cHBZH2Rr3Hw

Det var den gammla goda tiden de! :)
signatur




Nu kom jag hem! =O

VILKEN DAG!
Ajsing bajsing vilken dag eller aa fredag och natt samt morgon det varit! Jag har gjort så mycket och haft så jäla kul.
Först va jag i skolan och visst de var väll inte sådär helt kul men när jag kom hem drog jag direkt till egenföretags kurs som var riktigt trevlig och lärorik vill jag säga. Efter detta bor det av till "Ollan" (O'Learys) och jag tror aldrig att jag haft det så bra där som jag haft där idag.  Vid 02:00 då det stängde drog jag vidare på efterfest i "BRB" (Brandbergen) där jag träffa bland annat några av min brors gammla polare och de va faktiskt lite skoj. Oj va lite det låter nu när man skriver det så här men jag kan lova att det varit en riktigt fartfylld dag! Och nu kom jag hem 06:00 ganska exakt. hehe.... Sov gott på er för de ska jag göra nu! =)

signatur


 


19 februari 2009 .Badet.

Hej allihopa nu sitter jag i badet och slappar. Känns som om det var evigheter sedan som jag fick ordentlig ro att tänka klart helt för mig själv. En sak som jag tänkt på ganska mycket är en sak min bror får göra nu när han kommit ut från rehabeleteringen är att han åker hem under en eller två veckor och sedan åker han tillbaka till rehab där han går igenom det han har gått igenom och gjort under veckans gång. Jag tror att nästan alla människor skulle behöva göra något liknande lite då och då. Bara ta en paus från vardagen och slappna av och summera livet lite grann. Eller vad tror ni?
God natt nu ska jag sova!


bada! :DVattnett 

signatur



Oj oj oj vilken fullspeckad dag!

Som ni nog vet försov jag mig imorrse men men man överlever. Min dag har iallafall varit helt ok. Idag åt jag på Kebabben i Haninge C med jonny, fy bubblan vilka stora pizzor vi fick! Ett de fick inte plats på talriken och eftersom att bordet blev för litet för jätte pizzorna så fick våra pizzor ligga på varandra! HAHA...

Käka pizza me Jonny


Justja jag har hittat min drömklänning också den som jag skulle kunna sälja min själ för. Jag ska ha den och jag struntar helt och hållet i vad jag måste göra för att få den! ( Bilden är tagen från tidningen Chic, min favvo tidning! )

 Person på bild: Velvet  Hittad: Tiningen Chic  VRF: Helt underbar!  Person på bild: Velvet  Hittad: Tiningen Chic  VRF: Helt underbar!


Men men nu ska jag hoppa in i badet och slapna av med ett kallt glas cola! Så hare bra så länge jag lär skriva en liten snutt innan jag går och lägger mig! ;) hhehe
Skönt att bada!


















signatur

Vilken är finast skriv kommentar! =)

Klicka på dem så blir de större! =)

Nuvarande
    VS    Ny layout

signatur



Typiskt mig!

Det är så typiskt mig att försova mig, det värsta är att jag vet att jag var vaken när väckarklockan gick igång.
Jag tycker faktisk om mina drömmar konstigt nog och sover gärna vidare, men vaknar sedan med grym ångest.
Kanske inte så lyckat men jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att inte somna om försök inte säga ställa sig upp för jag försökt och jag kan lika lätt somna på ett köksbord som hallgolvet. Och det är ju inte riktigt så att jag kan åka till skolan nu för jag kommer komma dit när jag slutar.

signatur

Kolla jag är i skylltfönstret!


Blogglovin

signatur



Dagens Citat!

Blogg: http://slashi.blogg.se

Hårproblem:

"Om man ska ha uppsatt lugg behöver man inte duscha håret."

signatur

Silica är grymt!

Nu ska jag avslöjja min favorit produkt för hud, hår och naglar. Silica är ett vitamin tillskott som hjälper livlöst hår, sprukna naglar och förbättrar hyn. Jag måste säga att jag var skeptisk till dessa tabletter men nu må jag säga att jag faktiskt tycker att de fungerar. På bara en vecka har mitt hår växt en centimeter, mina naglar verkar växa ut som ogräs och min hy har fått bättre pigment. Silica är verkligen en skönhetsprodukt som både killar och tjejer borde ha i sina skåp!

Riktigt bra skönhetsprodukt! ;)

signatur




Blogg maskott! =D

Hej igen nu ska ni få träffa mina urgulliga bloggmaskots, Snozzy & Krim!

Mina bloggmaskottar! :D

signatur

Gulachsoppa!

Idag gjorde jag min ungerka gulachsoppa till middag och jag måste säga att den blev riktigt god.
Jag älskar att laga mat och komma på nya recept och de finns inge roligare än när någon påpekar att min mat är det godaste de ätit på länge. :) Blir lika glad varje gång!

Gott.är klar!Allt blandat!

Just ja! Jag skulle ju uppdatera er lite om min lilla träff med min bror idag :)
Det gick bra har saknat han som tusan, tyvärr han vi inte ses så länge eftersom att han var tvungen att gå på ett möte ganska nära inpå så jag hade ca 45 min med han. Men men jag hade varit minst lika glad för 2 min om det vore så.
Skriver lite senare nu ska jag upp till centrum och handla lite så vi hörs sen!

signatur


I <3 Bigbrother

Snart ska jag iväg och fika min storebror de ska bli jätte kul saknar han så in i sjuttsingen! De va över ett halvår sedan jag träffa han nu så jag är nästan nervös. hehe... ville bara skvallra lite berättar mer sen om hur det gick men nu måste jag fixa de sista så hare bra så länge!

Min beloved brother

signatur

Vaker, Vakrare, Vakrast!

Jag har hittat så fina kläningar som jag bara måste ha!

Underbar ballununderbar!

Visst är de fina!
signatur




Nu så!

Ursh!..
Vilken kyla och vilket väder, jag bara avskyr när vädret inte kan bestämma sig om det ska va varm eller kallt. Nu måste ju sommaren komma. Längtar att kunna andvända mina tunna och sköna sommar kläder igen! SOMMAREN KOM NU!

Sommar och sol vi har korta kjol!
signatur




Just to peace my mind!

Å så jobbigt nu kommer inte detta inlägg bli så långt eftersom att jag precis skrivit ett men då fick internett för sig att j*vlas lite med mig och hängde sig så hela inlägget försvann.

Hej iallafall det är jag Angelica aKa Annie som är en riktig sparare och återandvändare och det var så jag kom på detta lustiga blogg namn Repetitionista! Här i min nya blogg kommer jag blogga om allt mellan himmel och jord. Jag är den typen som tänker alldeles för mycket och har för mycket energi i kroppen.

Här kommer lite bilder på mig :)

Blev sminkad av Eve på make up lektionen.Hade en bra dag.


signatur

Välkommen till min nya blogg!

Hej hej Angelica här snart ska jag ge er mitt första riktiga blogg inlägg här men först finns det lite syslor jag måste göra runt hemmet så en liten stund får ni nog ta och hålla er! :P hehe

signatur

RSS 2.0